
Att det var något som hände igår känns i hela kroppen idag.
Ruffers berömda Kick-Off slutade som vanligt med succé.
Vi startade dagen redan 09.00 med en liten tripp till Boda Borg.
För mig var det mitt första besök till BB, och jag trodde på förhand att det inte skulle vara så roligt där. Men det var mycket roligare än vad jag hade trott.
Kanske har det lite med att göra att mitt lag vann. Eller man skulle snarare kunna kalla det för att vi tokmosade dem andra lagen.
Nu förstår jag vad det menas när man säger att det är insidan som räknas.
För vi var ju inte det snyggaste laget, men väl smarta nå så jävulskt.
Sen fortsatte KO hemma hos självaste presidenten Peps. Där Ruffs egna mästerkock Freddan hade komponerat ihop en 3-rätters meny till oss.
Förrätten var en "Toast Skagen med en touch av rökt lax", som lätt sköljdes ner med en iskall nubbe.

Huvudrätten var "Svensk Oxfilé med Frilles berömda potatisgratäng och pepparsås".
Till detta serverades ett mustigt Ripasso vin.

När man trodde att det inte kunde bli så mycket bättre dök efterrätten upp.
Bland det godaste jag har smakat. För till efterrätt serverades "Päroncognacs beskvier och chokladdoppade jordgubbar". Dock var det rena döden för min laktosmage, men det var det värt. Fast dem andra höll inte med om detta...

Sen ville Peps också vara lite i centrum, så han hade ordnat en klassisk musicquiz.
Och min formtopp från BB tidigare under dagen höll fortfarande i sig.
Kvällen avslutade vi med ett besök på "The Ritz". Där man visade prov på sin stora rutin och gick ut redan 20 i 2 för att slippa köa till garderoben.

//Garderobsräven
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar